Kérdés:
Hogyan töltötte O’Brady az elektronikus felszerelését, miközben az Antarktiszon túrázott?
uhoh
2018-12-28 09:06:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Az Outside Online cikk, Hogyan használjunk fel egy önálló, nem segített antarktiszi átkelést azzal kezdődik, hogy "Colin O'Brady úgy gondolja, hogy lehet - de alig-alig - elegendő kalóriát felhúzni a kontinensen való bejáráshoz. , "Leginkább az" emberi táplálkozásról "(kalóriákról) esik szó, később azonban ezt mondja:

Ez azt jelenti, hogy 375 font súlyú szánral kell kezdeni (Worsleyé ezzel szemben 330 font). Worsleytől eltérően ő nem hoz szivarokat vagy egy üveg Royal Brackla Scotch whiskyt, hogy pirítson haladását. Valójában elismerte: "Nem hozok egy második fehérneműt." Ez a könyörtelen pragmatikus megközelítés ellentétben áll a britek által kezdeményezett sarki felfedezés elsöprő hagyományával - de ez a sajátos kihívás, O'Brady úgy véli, egyszerűen nem enged teret a szeszélynek. Az élelmiszer kezdeti terhelése körülbelül 245 font volt, további 55 font üzemanyaggal, amely napi szükséges öt liter víz felolvasztásához szükséges , valamint 75 font felszerelést és ruházatot.

Az alábbiakban említett antarktiszi túrázók azt vizsgálták, hogy a fotovoltaikus cellák hogyan alakítják át a napenergiát villamos energiává, és akkumulátorokban (vagy termikusan) tárolják a víz olvasztását és az elektronikus eszközök feltöltését.

Kérdés : Hogyan töltötte O'Brady az elektronikus felszerelését? Nap? A hőteljesítmény átalakítása az üzemanyag égetéséből villamos energiává?


Antarctica hikers Barney and Robert Swan

fent: "Robert és Barney Swan szánokat vont napelemekkel az Antarktiszon. " innen. Hitel: SHELL-technikai partnerek

A Milyen technológiai segítséget nyújtott a NASA csak a megújuló energiát használó túrázóknak a Déli-sarkra?

Egy válasz:
Charlie Brumbaugh
2018-12-28 09:30:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Napelemekkel csinálta.

A napfény, amely nyáron a nap 24 órájában süt, O'Brady szerint "furcsa és dezorientáló, de valójában nagyon kedvelem". mivel ez lehetővé teszi számára a napelemek feltöltését.

Az amerikai ember befejezi az egyéni versenyt az Antarktiszon át

Elektronika töltéséhez, pl. a műholdas telefonok, amelyek egyedüli összeköttetésben állnak a túlélő, potenciálisan életmentő emberi világgal, napelemeket helyeznek el a sátor belsejében, amelyek elegendő fényt ragadnak meg az antarktiszi nyári napok 24 órás napsütésében, hogy nejlonfalakon keresztül feltöltődjenek.

Az Explorer epikus versenyben keresztezi a Déli-sarkot az Antarktiszon át

Ennek értelme van, mivel rengeteg fény van, és ez egy passzív rendszer, amely nem igényel részvételt ugyanúgy, mint az üzemanyag elégetése.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 4.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...