Kérdés:
A hátsó országban folytatott szex vonzza a medvéket vagy más fickókat?
Lost
2013-07-25 22:34:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Amint a címben szerepel: van-e bizonyíték arra, hogy a test a nemi aktus során termelődő hormonok stb. növeli annak valószínűségét, hogy medvével találkozhat a hátsó országban?

Biztonsági óvintézkedésként megfontolnám a medveharang használatát.
De hol viselné @ppl?
Egy válasz:
ppl
2013-07-26 05:41:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Legalább egy dokumentált esemény történt egy medvével az 1980-as években, amely valószínűleg nemi közösülés volt.

Sajnos a két tizenéves, Jane Ammerman és Kim Eberly nem élte túl.

Stephen Herrero Medve támadások: okai és elkerülése :

Amikor vizsgálati csoportunk meglátogatta a lerakót, láttuk, hogy egy ló teteme kezd bomlani. Az ilyen termékek több mérföldről vonzhatják a medvéket. Akár a döglött ló, akár más szemét vonzza, a grizzly medve valószínűleg július 24-én a hajnali órákban a szemétlerakó felé tartott vagy onnan indult. Utazási útvonala közelében a két tinédzser látszólag a sátoruk tetején aludt, mert az éjszaka meleg és dögös. A medve megtanulta elfogadni az emberek szagát, ha a szemétlerakóban táplálkozik. Lehetséges, hogy a medve a nemi közösülésből származó szagok miatt kereste fel a tinédzsereket, de hogy ez volt-e a helyzet és mi történt ez a következtetés.

Hátizsákos A .com rövid cikk van a témáról.

Véleményem szerint vannak más nagyobb jelentőségű kockázati tényezők, amelyekkel először megpróbálnék foglalkozni.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...