Kérdés:
Mi a végső kempingágy megoldás - két ember számára?
Scott McIntyre
2012-05-29 19:54:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tizenéves korom óta táboroztam a felderítőkben, és soha nem volt túl kényelmes éjszakám. Felnőttként, barátnőmmel, 20 évvel később, szeretnék csak pénzt dobni a kérdésre, és végeznék vele, és rendelkeznünk kell egy kényelmes ággyal a kempingezéshez. ("Autós kemping" azt jelenti, hogy az autó a kemping mellett lesz, és nem érdekel a súly vagy a méret.)

Ezen az emléknap hétvégén néhány más párral kimentünk, és én ne gondold, hogy egyetlen ember sikeresen aludt. Kísérletként hoztunk egy tollágyat, és ez nagyon szörnyű volt, csak kissé jobban éreztük magunkat, mint a föld (mégis meleg). Más emberek 30-60 percet töltöttek azzal, hogy felfújták a légterüket, aztán reggelre szivárogtak vagy leromlottak. Önmagam felfújó Thermarest párnákat használtam, és biztos vagyok benne, hogy ezek a legjobbak a hátizsákos kempingezéshez, de nem nagyok és meglehetősen drágák, ha elkezdenek vásárolni kettőt az XL-ből.

Vannak más lehetőségek, amelyeket hiányolok? Vagy van olyan légbetétes lehetőség, amely nem nyűgös és frusztráló?

A kérdésed azt sugallja, hogy a költségek is komoly aggodalomra adnak okot. Ez a helyzet? Ha igen, akkor megfelelően tudom frissíteni a válaszomat. (Bár az "Ultimate" és az "Cheap" általában kizárják egymást)
@RussellSteen Csak az én olcsó oldalam mutatkozik meg. Hajlandó vagyok pénzt költeni, ha megéri, bár kapok egy kis matricasokkot, 200 dollárt fizetve egy Thermarestért, és valószínűleg kettőre lenne szükségünk. http://www.zappos.com/therm-a-rest-dream-time-extra-large-n-a?zfcTest=fw:0
Ha ezen az úton haladok, ezt javasolnám inkább: http://www.rei.com/product/812011/exped-sim-comfort-10-lw-sleeping-pad
Van egy http://www.rei.com/product/780367/exped-synmat-7-air-pad-with-pump szivattyúm, és úgy találom, hogy remekül működik mind a hátizsákos utazáshoz, mind a kempingezéshez.
Legutóbb, amikor megpróbáltam, csak letettem a vezetőülés hátulját és így aludtam. Tegyen hozzá egy rögtönzött párnát és egy takarót, és fogadni mernék, hogy sokkal kényelmesebb lenne, mint általában sátorozni.
Hét válaszokat:
Russell Steen
2012-05-29 21:43:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  • MINDIG hozzon magával patch készletet egy légmatrachoz. Ha a légpárnája síkban van, akkor valami nincs rendben (bár lehet, hogy a rossz rész csak egy olcsó matrac beszerzése).
  • Szerezzen be egy szivattyút, amelyet bedughat az autójába (végül is kempingezik).
  • Vásároljon memóriahabot, hogy az a pad tetejére kerüljön.
  • Ne fújja fel a matracát, hogy teljesen megfeszüljön. Szeretne valamilyen embert (hacsak nem szeret aludni egy sziklán).
  • Vegyen egy matracot, amelynek teteje habos (és igen, akkor csapjon rá több habot).
  • "Mező Teszt "táborozás előtt. Vásárolja meg, felfújja otthon, majd egy hátizsákot hagyjon rajta egy éjszakán át. Ha reggel lapos, akkor adja vissza.
  • Autós kempingezéshez ne törődjön a "kemping" matracok vásárlásával, csak szerezzen be egy minőségi légmatracot.
Kate Gregory
2012-05-29 22:14:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Amikor a kenutáborozás előtti éjszakán autózunk, egy extra vigasztalót hozunk otthonról, és a Thermarests tetejére, hálózsákunk alá tesszük. Párnákat is hozunk. Ezek kombinálva luxus alvást eredményeznek, amennyire csak mi gondolunk. Én is aludtam a légrugós matracokon, főleg házakban, és ha nem laposak, akkor rendben vannak. Nem szabad laposra menniük - ha mégis, javítsák be őket.

RonE
2012-05-30 08:48:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mivel autóval kempingezel, és nem kell aggódnod a dolgok helyszínre cipelésével, az általános válasz az, hogy addig kell rétegezni, amíg kellően kényelmes nem leszel. Ha egy habszivacs nem elég, akkor tegyen le 2-t. Ha aggódik a légmatrac leeresztése miatt, vigyen magával egy tapaszkészletet, valamint további párnákat és paplanokat. Túlzott? Talán. De legalább nyugodt lesz és élvezni fogja az utazását.

Mivel megemlítette a "végső" szót, érdemes megnéznie a Car Top Campers oldalt: cartopcamper.com/index_files/Page1309.htm

http://www.autohomeus.com/rooftop/

user745
2012-08-30 13:24:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Két Coleman queen méretű légmatracot használok egymásra rakva. Között egy sürgősségi takarót használok, hogy visszatükrözzem a hőt rám, és ne a földre. Néhány jól elhelyezett csúszásgátló csíkkal, és olyan, mint a szabadban a Ritz. Ami a 30 dolláros inflációt illeti, beszerezhet egy motoros felfújót, amellyel öngyújtójához elfuthat. Csak fel kell használni egy csésze tüdőtöltővel, amely csak a fekhely előtt van a fermencia érdekében, és a szettje összesen 130 dollár CDN-vel. Nehéz megverni.

alex
2012-08-31 09:44:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Személy szerint szeretem a jó 4 "memóriahabos matracokat. Gyakran inkább ezt szeretem, mint egy ágyat, még otthon is. Ha a hátadon alszol, ez mindenképpen a legjobb megoldás, és kipróbáltam légmatracokat, gyermekágyakat, takarókat és ezek összes kombinációja. A fedél egy kis helyet foglal el akkor is, ha összenyomja (motorkerékpár-kötéllel használjon), és ez nem a legkönnyebb megoldás, de ha az autójából vagy a autó, érdemes kipróbálni. ~ 100 $ -ért megtalálhatók a Walmart-nál.

Korábban is tettem ilyet, de vannak problémáim. Hűvösebb időben a memóriahab hideg és kemény lesz, és csak akkor kényelmes, ha megvárja, amíg a hab felmelegszik közvetlenül alattad. Ez nem egy óriási üzlet, de nem is olyan kényelmes, mint szobahőmérsékleten ugyanaz a felső. Melegebb időben a memóriahab elveszíti "memóriáját", és csak szuper finoman habosodik. Megint nem olyan kényelmes. A tapasztalata különbözik az enyémtől? Csinálok valamit rosszul? Van valami ajánlás?
kaizen
2012-10-12 18:56:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Egyetértek a fentiekkel, és azt javaslom, hogy a Therm-a-rest bármikor a kempingben biztosítsa a költségkeretét, ott egy kicsit drága, de megéri a hosszú távú befektetést, ha újra használni kívánja őket.

Dana Spivey
2015-12-09 21:09:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Évente 30-40 éjszakát autózok. Iker ikermatracot használok, ha egyedül kempingezek, vagy egy queen-méretű matracot, ha megosztom. Korábban azt gondoltam, hogy a magam királynője lenne a legjobb, de azon kaptam magam, hogy középen süllyedek. Az egyik tipp, amelyet mindig használok, hogy lefekvés előtt adjak egy kis extra levegőt a matracnak. A forró levegő napközben kitágul, és "kinyújtja" a légmatracot. Éjjel a hűvös levegő miatt a levegő a matracon belül kondenzálódik, ezért további levegőt adok neki, hogy biztosítsam a kényelmet. Reggel is engedtem egy kis levegőt, hogy a nap folyamán felforrósodjon, ne terhelje a matracot és ne okozzon esetleges szivárgást. Az akkumulátorral működtetett szivattyú sokkal kényelmesebb, mint az autóhoz csatlakoztatott szivattyú. Mindig tartok extra elemeket ... minden esetre. Hozok egy extra légmatracot is ... minden esetreEzt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...